מסיבת פורים מוצלחת יכולה להיות ארוע נהדר גם בלי לשפוך כספים שאין לנו כרגע אפשרות כלכלית להוציא אותם.
להלן מספר טיפים ורעיונות איך לשרוד את מסיבת פורים במקסימום הצלחות ומינימום הוצאות.
הרעיונות מתאימים למסיבות פורים למבוגרים, נוער, ילדים, משפחות וצוותי עובדים.
בואו נחשוב ביחד על מה בידיוק מוציאים פה כסף ואיך ניתן לאפס את החשבון?
א. חיסכון בהוצאות תקשורת-טלפונים והזמנות. בעידן האינטרנט הכל נסגר דרך המחשב כולל אישור השתתפות של המוזמנים.
ב. חיסכון בהוצאות השכרת מקום-ארועי פורים יכולים להתארח כשמדובר בילדים: בכיתה, בגן, באולם הספורט, בספריה וכו' המקום חייב להיות בתוך מבנה על מנת להמנע מבעיות מזג אוויר. לגבי מבוגרים המסיבה יכולה להתארח בסלון הבית, בלובי של הבניין, בחלל גדול במקום העבודה כשמדובר במסיבת פורים לצוות עובדים.
ג. חיסכון בהוצאות על אוכל. הקייטרינג הכי טעים, הכי זול זה כאשר כל משתתף מכין בבית מגש אוכל מעשה ידיו ושם על שולחן האוכל הכללי. אם יש מישהו כמוני שלא יודע להכין חביתה הוא יכול להביא שתיה או כלים חד פעמיים.
ד. חיסכון בהוצאות על תחפושות. כל תחפושת נלבשת בדרך כלל רק פעם אחת-בארוע של השנה שעברה. לפני מסיבת פורים של השנה תעשו מפגש מקדים ששמו מסיבת החלפת תחפושות ובכלל תהיו יצירתיים ותכנסו לבגדים של חברי משפחה אחרים בבית...לציבוע הפנים תשתמשו בקוסמטיקה שיש לאשה/לאמא בבית...
שימו לב שעד כאן לא הוצאנו שקל אחד מהכיס. עכשו הגיע הרגע הקדוש של מהו התוכן של מסיבת פורים מוצלחת?
הנחיית מקצועית ותוכנית לכל הארוע. האינטרנט מלא בהצעות למפעילי ארועים. אז איך יודעים את מי לקחת? האם לקחת מפעיל שיש לו אתר מפוצץ עם הרבה צבע, תמונות ווידיוקליפים? האם לקחת מפעיל זול במיוחד או יקר במיוחד? מה עושים? איך יודעים את מי לקחת? אז אני בדעה שיש לפנות למנחה מקצועי שיש עליו/ה המלצות וותק בתחום שיודע/ת להתאים את עצמו/ה לאופי ומיוחדות של כל קבוצה.
כמה משלמים למנחה? מחיר סביר להנחיית ותוכנית למסיבת פורים לכל משתתף שווה בערך כמו כרטיס להצגה+הוצאות נסיעה של המנחה זוהי למעשה ההוצאה הכספית היחידה על מסיבת פורים מוצלחת וחסכונית.
הנחה גדולה למסיבת פורים מחכה למי שנכנס לאתר הצחוק.